Τμήμα Handitech: Προϊόντα Όλα για το παιδί

Καλώς ήλθατε στην ομάδα Handitech

  • H MRC με το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος HANDITECH αναγνωρίζει ότι τα παιδιά με αναπηρία αποτελούν ένα πληθυσμό με ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Η σωστή χρήση σχετικών με την αναπηρία προϊόντων, συμβάλει όχι μόνο στη μεγιστοποίηση της κινητικότητας τους αλλά και στη συμμετοχή σε πάσης φύσεως δραστηριότητες στο σπίτι, στο σχολείο και στο παιχνίδι. 
  • Το τμήμα HANDITECH θέλοντας να δικαιώσει τον τίτλο του, ως μια πρωτοποριακή ομάδα στο χώρο της υγείας, εστιάζει /επενδύει στις μοναδικές επιθυμίες και εξατομικευμένες ανάγκες των μικρών παιδιών και νέων με αναπηρία, ελαχιστοποιώντας τις αδυναμίες και αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και την προσωπικότητα του καθενός/μιας.
  • Το τμήμα HANDITECH δραστηριοποιείται στην πώληση προϊόντων από όλο το φάσμα της ορθοπεδικής, αποκατάστασης και  της καθημερινής ζωής των παιδιών και νέων με αναπηρία
  • Το τμήμα HANDITECH διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων νεώτερης τεχνολογίας, εκπροσωπώντας όλες τις μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού όπως είναι οι REHATEC , DRIVE , BEROLLKA , LIW CARE , MACLAREN , TIMOTEOS , FOOTCARE και πολλές άλλες.  Μεταξύ των προϊόντων συμπεριλαμβάνονται: ειδικά καθίσματα από πρόπλασμα, καθίσματα με στηρίξεις κορμού, περιπατητούρες εμπρόσθιες & οπίσθιες , ορθοστάτες εμπρόσθιους & οπίσθιους ξύλινους ή μεταλλικούς , αναπηρικά αμαξίδια με στηρίξεις και εύκολα στην χρήση τους και στη μεταφορά τους, Κρεβάτια ηλεκτρικά, Adaptive τρίκυκλα, προϊόντα για μπάνιο, καρότσια βόλτας με στηρίξεις κεφαλής και κορμού, καρότσια βόλτας τύπου umbrella για εύκολη μεταφορά, καθίσματα φαγητού με τρίγωνο απαγωγής, βάσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για προσαρμογή των καθισμάτων και πολλά άλλα προϊόντα που βάση της εμπειρίας μας θα σας προτείνουμε εφόσον γίνει πρώτα η αξιολόγηση του περιπατητικού ευελπιστώντας  να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών αλλά και των οικείων τους.  Το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος HANDITECH της εταιρείας μας αποτελείται από άρτια κατηρτησμένους επιστήμονες και άτομα με αναπηρία οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της ιατρικής, της αποκατάστασης και της εκπαίδευσης. Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας και των χρηστών των προϊόντων χαρακτηρίζονται από ευαισθησία, ανθρωπιά και ευγένεια.
  • Η εταιρεία μας αναζητά πάντα τις πιο συμφέρουσες αγοραστικές λύσεις, συμβάλει δε έμπρακτα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς και αποζημίωσης μέσω των ασφαλιστικών ταμείων.
  • Η ομάδα της HANDITECH δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο παιδί με αναπηρία ως οντότητα και στην ποιότητα ζωής που βιώνει στην πλέον κρίσιμη πρώτη ηλικία .

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποιο θέμα σας απασχολεί, είτε διά ζώσης είτε ηλεκτρονικά. Σας περιμένουμε και θα χαρούμε να γνωριστούμε, με σκοπό να μελετήσουμε την ως τώρα καθημερινότητα σας και να δώσουμε νέες λύσεις προσφέροντας μία καλύτερη ποιότητα ζωής δική σας και του ανθρώπου που χρήζει ανάγκης.

Η ομάδα μας σας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!