Τμήμα Frontis: Αμαξίδια και ορθοπεδικά βοηθήματα

Καλώς ήλθατε στην ομάδα της FRONTIS

Η ομάδα της FRONTIS εξειδικεύεται πάνω στον τομέα της αποκατάστασης και αυτονομίας και μέσω ειδικών μηχανημάτων αποκατάστασης όπως ηλεκτρικούς ορθοστάτες, αμαξίδια ελαφρού τύπου μεταφοράς, μαξιλάρια κατά των κατακλίσεων, βαδιστικά βοηθήματα, περπατούρες, ηλεκτροκίνητα αμαξίδια εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, αμαξίδια ειδικού τύπου, ηλεκτρικά κρεβάτια πολύσπαστα και πολλά άλλα. Επίσης η ομάδα μας μέσα από μία ευρύ γκάμα ορθοπεδικών προϊόντων και αμαξιδίων προσπαθεί να βρει πάντα λύσεις και να εξυπηρετήσει άτομα που χρήζουν ανάγκης αυτού του είδους των προϊόντων με σκοπό να έχουν μία μεγαλύτερη αυτονομία και διευκόλυνση στην καθημερινότητα τους. Επίσης ήμαστε κοντά πάντα σε νέα άτομα και αθλητές προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα καθημερινών και αθλητικών αμαξίδιων (custom made) που παραγγέλνονται μετά τη λήψη μέτρων που πραγματοποιείται στο χώρο της εταιρείας μας μέσω ειδικής καρέκλας-αμαξιδίου που είναι αυτοπροσαρμοζόμενο σε κάθε διαφορετική περίπτωση αναπηρίας και ανάγκες που έχει το κάθε άτομο.

ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ

Οι επιλογές ενός αμαξιδίου ποικίλουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με την αναπηρία αλλά και τις κινητικές απαιτήσεις του καθενός.

Βάση της εμπειρίας μας καλό είναι το άτομο να ξεκινήσει με ένα καθημερινό ελαφρού τύπου αμαξίδιο, όχι πολύ ακριβό. Ο λόγος είναι προφανής, αφού ένα νέο άτομο/περιστατικό που χρήζει καθημερινού αμαξιδίου δεν έχει πλήρη άποψη στο τι ακριβώς θέλει και ποιες είναι οι ανάγκες του. Οπότε επιλέγοντας ένα τέτοιο αμαξίδιο του δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθεί το ίδιο το άτομο το 80% των αναγκών του και στην συνέχεια, μετά από κάποιους μήνες να επιλέξει και να συνεργαστεί με μία εταιρεία που έχει γνώσεις πάνω στον τομέα (custom made) καθημερινών αμαξίδιων και παρέα πλέον να στήσουν ένα νέο καθημερινό αμαξίδιο μέσω σωστής λήψης μέτρων. Στη συνέχεια πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η συμπλήρωση φόρμας όπου υπάρχουν συγκεκριμένα αξεσουάρ αμαξιδίων που μπορούν να προστεθούν επιπλέον και να φτάσουμε στο ιδανικό αμαξίδιο για το συγκεκριμένο χρήστη που να του προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία καλύπτοντας πλήρως τις πραγματικές ανάγκες του.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε το κατάλληλο αμαξίδιο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας.

Εξερευνήστε το ευρύ φάσμα των καθημερινών, ηλεκτροκίνητων και αθλητικών αναπηρικών αμαξίδιων όπως και των ιατρικών ειδών και των προϊόντων βελτίωσης του τρόπου ζωής για ενήλικες και παιδιά.

Από την αξιολόγηση των μέτρων του ωφελούμενου και την επιλογή εξοπλισμού έως την ιατρική και ασφαλιστική συμβουλή, η ομάδα της FRONTIS είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αυτονομία σας και να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια που μας δείχνετε εμπιστοσύνη η οποία μας δίνει το μεγάλο κίνητρο για την συνεχή εξέλιξή μας.